Slobodné povolania - organizácia - etika - Foltínová, Alžbeta
Vymedzenie pojmu slobodné povolanie. Štruktúra slobodných povolaní, ich organizácia, podstata výkonu a možnosti, ktoré slobodné povolanie v SR prináša. Etika a etické kódexy slobodných povolaní.