Monetary policy in a small economy after tsunami: a new consensus on the horizon? - Frait, Jan
Pohľad na vzťah medzi menovou politikou, cenami aktív a finančnou stabilitou po poslednej finančnej kríze. Prevládajúci názor na optimálnu reakciu centrálnych bánk na pohyby cien aktív v predkrízovom období. Postoj ekonómov Banky pre medzinárodné platby (BIS). Zahrnutie malej otvorenej ekonomiky do kontextu. Menová politika a finančná stabilita v novom konsenze.