Dlhová kríza eurozóny a vývoj ekonomík - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Príspevok otvára diskusiu nad dôsledkami krízového vývoja ekonomík s predikciou alternatívnych opatrení na zmiernenie dôsledkov s tým súvisiacich negatívnych externalít.