Riadenie rizík a špecifiká v malých a stredných podnikoch - Krištofík, Peter
Špecifické riziká malých a stredných podnikov. Získavanie cudzieho kapitálu. Konkurenčné prostredie. Obmedzená miera technologického rozvoja. Vysoký stupeň fluktuácie zamestnancov. Mikro úvery. Úverovanie malých a stredných podnikov. Proces riadenia rizík v malých a stredných podnikoch.