Strategies in micro-companies and small companies in Slovakia - Priečková, Katarína, 1983-
Metodológia a vzorkové dáta. Stratégie v mikro-podnikoch a malých podnikoch. Typológia stratégií podľa Milesa a Snowa. Valverdova typológia stratégií. Plánované podnikové stratégie založené na vybratých kritériách.