Energetická spolupráca medzi EÚ a RF - Ružeková, Viera, 1957-
Spolupráca medzi EÚ a Ruskou federáciou v oblasti energetiky - história a súčasnosť. Energetický dialóg. Spoľahlivosť dovozu ruského plynu do EÚ. Ruská produkcia, spotreba a export zemného plynu.