Revenue optimization through better pricing - Remeňová, Katarína, 1982-
Cenová diferenciácia a vnímaná hodnota produktu, úroveň cenovej diferenciácie. Nástroje cenovej diferenciácie. Faktory, ktoré môžu ohroziť výhody cenovej diferenciácie.