Analýza a komparácia demografického vývoja rómskej populácie vo vybraných regiónoch SR - Poláková, Zuzana
Vývoj počtu Rómskej populácie vo vybraných regiónov SR. Analýza vývoja Rómskej populácie v Košickom kraji a v Bratislavskom kraji.