Správa, zodpovednosť a transparentnosť mimovládnych organizácií - Holúbková, Terézia
Mimovládny neziskový sektor (MNS) a mimovládne neziskové organizácie (MNO). Charakteristika MNS a podpora štátu MNO. Vykazovanie zdrojov, súlad a účel poskytnutia týchto zdrojov. Transparentnosť a zodpovednosť mimovládnych neziskových organizácií.