Systémy vyhodnocovania dotazníkov - Hrušovská, Dana, 1964-
Systémy vyhodnocovania elektronických a tradičných dotazníkov. Prehľad štatistických programov vyhodnocovania dotazníkov. Komerčné a nekomerčné štatistické programy. Praktické využitie zberu údajov.