Príprava aplikácie projektu Solventnosť II v poisťovniach - Majtánová, Anna
Definovanie základných pojmov v súvislosti s projektom Solventnosť II. Vývoj a udalosti ktoré smerovali k tomuto projektu a vývoj na požiadavky solventnosti. Charakteristika základných čŕt Solventnosti I a základné výpočty pri kalkulácii minimálnych kapitálových položiek. Etapy z histórie Solventnosti II a proces implementácie. Trojpilierový systém, jeho charakteristika. Systém riadenia solventnosti vo Veľkej Británii, v Spojených štátoch a vo Švajčiarsku.