Trendy vo fúziách a akvizíciách na globálnom trhu roku 2010 - Thomas, Róbert
Kríza a jej vplyv na celosvetové finančné inšitúcie a na globálny obchod. Globálne trendy vo fúziách a akvizíciách na svete v roku 2010.