Ochranné známky ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti podniku - Hutera, Milan
Výrobcovia kvalitných tovarov a praktiky napodobňovateľov. Utajenie výrobných postupov ako spôsob ochrany pred falšovateľmi. Ochranná známka, majetok podniku a nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti podniku.