Zelený rast - obnoviteľná energia a efektívnosť - Zubaľová, Ľubica, 1969-
Odhad nových kapacít energie v roku 2020 pre EÚ. Plány EÚ v oblasti obnoviteľných energií. Elektrická energia z obnoviteľných zdrojov v EÚ.