Pravda a lži ve výzkumu trhu - Tomek, Ivan
Ako zistiť skutočnú objektivitu výskumu. Kde vzniká vo výskume chyba na strane zdrojov dát. Chronickí klamári. Klamanie pre odmenu. Falošné identity. Upravovanie kvót. Zlepšovanie vlastného obrazu respondenta. Odpovede neviem, nepoznám. Ako sa vyhnúť nepravdivým odpovediam vo výskume.