Two decades of human resource management in FDI-invested companies in Central and Eastern Europe - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Vývoj v oblasti riadenia ľudských zdrojov v strednej a východnej Európe v posledných dvoch desaťročiach. Personálna politika v nadnárodných korporáciách. Riadenie ľudských zdrojov v nadnárodných spoločnostiach vzhľadom na celkový vývoj v strednej a východnej Európe.