Výpočet odčerpateľných zdrojov pri ohodnotení poisťovne - Jakubec, Miroslav
Problematika ohodnocovania poisťovní. Základná charakteristika poisťovne. Metódy ohodnotenia poisťovne. Problémy a rozdiely pri ohodnocovaní poisťovní medzi klasickými podnikmi a poisťovňami.