Propaganda - tajná zbraň nacistů - Baloušek, Vít
Druhá svetová vojna a jej odraz v našom vedomí. Súboj ideológií, ktoré dokázali zmanipulovať verejnú mienku. Dejiny 20. a 21. storočia - dejiny masovej manipulácie. Amorálna reklama v službách nacizmu. Tvár Adolfa Hitlera ako značka, logotyp a symbol budúceho "veľkého víťazstva". Prísna informačná cenzúra. Desať geniálnych lží nacistického Nemecka.