Ochranná známka podniku versus ochranná známka produktu - Kardoš, Peter
Analýza problematiky ohodnocovania a rozlišovania ochrannej známky podniku a ochrannej známky jeho jednotlivých produktov. Charakteristika a faktory pri ohodnocovaní ochranných známok. Modelový príklad.