Zmeny v obchode vplyvom obchodných reťazcov - Kissová, Jana, 1979-
Problematika obchodných reťazcov, ich postavenie na našom trhu a zmeny súvisiace s ich vstupom na náš trh. Charakteristika a podstata obchodu. Zhodnotenie súčasného stavu trhu s potravinami a obchodných reťazcov.