Billboardy opět pod palbou kritiků - Bartošová, Veronika
Problematika existencie billboardov pri rýchlostných cestách a diaľniciach. Návrhy Ministerstva dopravy Českej republiky na zákaz billboardov pri cestách. Argumenty pre zákaz veľkoplošných reklám. Protiargumentácia reklamných agentúr. Pozitívny prístup niektorých zadávateľov reklám. Európske krajiny, kde platí úplný zákaz reklám mimo obce. Pokles investícií do veľkoplošných reklám.