Konkurenceschopnost malých a středních podniků v České a Slovenské republice - Klímková, Markéta
Základná charakteristika malých a stredných podnikov a konkurencieschopnosti. Dvanásť pilierov konkurencieschopnosti podľa Svetového ekonomického fóra. Ekonomický rozvoj malých a stredných podnikov (MSP) v Českej a Slovenskej republike. Najproblematickejšie faktory podnikania MSP v oboch krajinách.