Vplyv hospodárskej krízy na konkurencieschopnosť malých a stredných podnikov na základe výskumu v spoločnosti MadNet, a.s. - Dobai Korcsmáros, Enikő
Skúmanie dopadu hospodárskej krízy na podnik MadNet, a.s., na základe rozhovoru s predstaviteľmi tejto spoločnosti. Predmet podnikania a ďalšie ciele skúmanej spoločnosti. Analýza trhu zákazníkov a SWOT analýza spoločnosti.