Spotrebiteľské úvery sú opäť na vzostupe - Scherhaufer, Peter
Trh so spotrebiteľskými úvermi, ktorý zažil v roku 2009 stagnáciu až prepad, sa vlani z dôsledkov krízy pomaly začal spamätávať a zaznamenal opätovné prebudenie. Podiel krajov na celkovom objeme čerpaných úverov (2010). Vývoj nákupov na splátky na slovenskom trhu.