Nehmotný súbor zložiek majetku podporujúci podnikateľskú činnosť podnikov - Križan, Martin
Vlastníctvo nehmotných zložiek majetku a ich opodstatnenie v podnikateľskej činnosti. Obchodné meno a ochranná známka ako identifikačný znak podniku. Význam, prínos a možnosti, ktoré podnikateľskému subjektu nehmotné statky ponúkajú.