Ako viesť ľudí - Kopčíková, Mária
Vedenie ľudí v organizácii - základné funkcie. Správanie vedúceho, vodcu tímu. Špecifiká absolventov. Vedenie zamestnancov k výkonu, princípy riadenia pracovného výkonu.