Donald Trump siaha po Bielom dome - Pressburg, Adrian Peter
Odhad celkovej hodnoty imania amerického miliardára Donalda Trumpa. Úmysel kandidovať za prezidenta USA. Donald Trump ako logo a visačka. Obchodovanie s nehnuteľnosťami. Vzostup a pád. Hlavná úloha D. Trumpa v súčasnosti - udržiavať imidž miliardára a marketingovú hodnotu značky Trump.