Riadenie podniku v podmienkach znalostnej ekonomiky - Krúpová, Ivana
Príčiny vzniku novej ekonomiky a orientácia na nové zdroje v podobe znalostí. Definícia pojmu nová ekonomika (the new economy), ktorá je založená na znalostiach. Využívanie znalostí v spoločnosti a znalostný manažment.