Kolaps, dopady a vývoj realitného trhu - Kubica, Milan, 1958-
Realitný trh, financovanie nehnuteľností a celosvetová finančná kríza. Kolaps realitného trhu, jeho dôsledky a dopady. Zadlženosť obyvateľstva a finančného sektora. Predpokladaný vývoj realitného trhu v budúcnosti.