Metódy hodnotenia ľudského kapitálu používané v malých a stredných podnikoch - Kufelová, Iveta, 1970-
Najčastejšie používané metódy hodnotenia zamestnancov v malých a stredných podnikoch. Chyby pri hodnotení ľudského kapitálu. Personálny manažment a ciele hodnotenia ľudského kapitálu. Trh práce a mobilita pracovnej sily.