Komunikácia v politike. Príklad využitia audiovizuálnych materiálov a internetu vo výučbe odborného španielskeho jazyka - Paľková, Jana
Otázka komunikácie v politike a jej začlenenie do jazykovej výučby na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Stručná charakteristika jazyka používaného v tomto druhu komunikácie. Možnosť využitia nových technológií pri výučbe cudzieho jazyka. Konkrétny príklad využitia audiovizuálnych materiálov dostupných na internete pri rozvíjaní a zdokonaľovaní komunikačných zručností študentov v oblasti politickej komunikácie v španielskom jazyku.