Výhody implementácie metódy ABC - Kufelová, Iveta, 1970-
Tradičné metódy výpočtu nákladov, spôsobu merania a oceňovania produktov. Metodika ABC, moderná metóda stanovenia nákladov podľa jednotlivých procesov. Zavedenie a využívanie metódy ABC vo firmách.