Vzdelanostné kritériá znalca v podmienkach USA - Littvová, Veronika
Historické hľadisko profesie znalca a činnosť znalcov v USA v súčasnosti. Legislatíva a proces získania statusu znalca v jednotlivých štátoch USA. Kvalifikačné požiadavky a komisie pre znaleckú činnosť. Združenia a organizácie znalcov v USA.