Vybraná talianska terminológia v oblasti foriem podnikania z hľadiska jej odlišnosti vo významovom rozsahu oproti slovenským ekvivalentom - Smoleňová, Elena, 1974-
Doležitým predpokladom pre úspešné zvládnutie cudzojazyčnej komunikácie je dobrá znalosť príslušnej terminológie. Vzájomné porovnanie termínov z oblasti foriem podnikania v Taliansku a na Slovensku.