Analýza využívania sociálnych médií na Slovensku - Majtán, Štefan
Charakteristika užívateľov sociálnych médií na Slovensku, ako prijímateľov marketingovej komunikácie. Skupiny užívateľov a jednotlivé platformy sociálnych médií. Internet a sociálne médiá ako nástroje internet marketingu.