Spotrebná funkcia ako nástroj na rýchly odhad konečnej spotreby domácností - Haluška, Ján
Prezentácia výsledkov konštrukcie dvoch modelových nástrojov, ktoré sú podporne využiteľné na rýchly odhad vývoja konečnej spotreby domácností v stálych cenách a deflátora konečnej spotreby domácností v podmienkach SR.