Koučing - moderná metóda vzdelávania zamestnancov - Markovičová, Marta, 1962-
Spoločenské zmeny a vzdelávanie zamestnancov v súčasnosti. Finančné možnosti podniku, požiadavky na vzdelávanie, realizácia, ciele. Koučing, efektívna a obľúbená metóda vzdelávania. Výhody a nevýhody koučingu.