Charakter a intenzita inovačnej aktivity v službách v Slovenskej republike a jej ekonomický význam - Kubičková, Viera, 1970-
Ekonomický význam rozvoja sektora služieb s akcentom na rozhodujúcu úlohu poznatkovo intenzívnych služieb v tomto procese. Charakteristika súčasných podmienok na rozvoj inovácií v SR v kontexte EÚ. Identifikácia charakteru a intenzity inovačnej aktivity vo vybraných odboroch služieb v SR v členení na technologické a netechnologické inovácie.