Zhodnotenie ekonomickej efektívnosti poľnohospodárskej výroby podľa právnych foriem hospodárenia - Chrastinová, Zuzana
Hodnotenie ekonomickej efektívnosti odvetvia poľnohospodárstva ako celku, jeho právnych foriem a výrobkových odvetví v období rokov 2007-2009. Úspešnosť, resp. neúspešnosť právnych foriem podnikania závisí od aktivity manažmentu podnikov a marketingu, ale aj od optimálnej štruktúry výroby a obnovy majetku. Pretrvávajúca diferenciácia poľnohospodárskych podnikov v sledovanom období.