Vývoj leasingového financovania na Slovensku - dopady hospodárskej krízy - Matušovič, Martin
Slovenská ekonomika v podmienkach hospodárskej krízy. Financovanie podnikateľskývh aktivít podnikov. Zabezpečenie podnikania cudzími zdrojmi. Vývoj financovania podnikov prostredníctvom úveru a lízingu. Lízingový trh a globalizácia.