Ústav jazykov v rokoch 2001 -2006 - Lišková, Danuša
Hodnotenie práce riaditeľky Ústavu jazykov na Ekonomickej univerzite v Bratislave v čase jej pôsobenia vo funkcii. Aktivity Ústavu jazykov týkajúce sa študentov a letných škôl. Význam medziodborového štúdia pre doktorandov.