Praktické aspekty regulácie slovenského a európskeho trhu elektroenergetiky - Michalcová, Zuzana, 1984-
Štruktúra trhu v elektroenergetike a nastavenie pre prístup tretích strán (Third party Access). Novelizácia slovenskej regulačnej legislatívy týkajúca sa elektroenergetiky. Zákon č. 276/2001 Z.z. a zákon č. 656/2004 Z. z. o energetike. Zákon č. 309/2009 Z. z. o podpore výroby elektriny. Výnosy a vyhlášky URSO.