Koncepcia nového študijného programu "Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia" v aplikácii na výučbu anglického jazyka na EU v Bratislave - Grossmanová, Marta
Informácie o obsahu štúdia študijného programu Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia. Podmienky prijatia na štúdium. Profil absolventa. Hodnotenie doterajších skúseností pri realizácii celouniverzitného študijného programu Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia.