Odborná komunikácia - východisko i cieľ výučby aplikovaných jazykov - Rizeková, Iveta, 1961-
Vymedzenie pojmu odborná (ekonomická) komunikácia. Aktívna rola recipienta v procese vnímania odborného textu. Jazykové štýly a žánre uplatňujúce sa v profesionálnej komunikácii.