Vykazovanie nákladov na úvery a pôžičky podľa medzinárodného štandardu IAS 23 - Tumpach, Miloš, 1970-
Problematikou účtovania a vykazovania nákladov vynaložených na obstaranie cudzích zdrojov financovania nákupu alebo výstavby aktív sa v rámci medzinárodných účtovných štandardov sa zaoberá štandard IAS 23.