Pohľad na dvadsať rokov výučby francúzštiny na Ústave jazykov EU v Bratislave - Petríková, Ľubica
Porovnanie strašieho modulového systému výučby cudzích jazykov so súčasným kreditovým. Pripravenosť študentov stredných škôl na vysokoškolské štúdium ekonomických vied kedysi a dnes. Porovnanie minulých metodických a didaktických postupov so súčasnými modernými formami. Budúcnosť výučby francúzskeho jazyka na Fakulte aplikovaných jazykov EU v Bratislave.