Schválenie novely štandardu IFRS 2 - Tumpach, Miloš, 1970-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy vydala 17.1.2008 novelu štandardu IFRS 2. Tento štandard sa týka poskytnutia takých plnení pre zamestnancov podniku (alebo tretie strany), ktorých hodnota je nejakým spôsobom naviazaná na akcie tohto podniku. Novela má pritom za cieľ spresniť postup v prípade podmienok pre priznanie nároku (ang. vesting conditions) a špeciálne aj podmienok ktoré sa netýkajú priznania nároku (ang. non-vesting conditions).