Obchodování s deriváty a pokoutní bankéři - ohlédnutí za finančním trhem v meziválečném Československu - Vlachý, Jan
Podrobná analýza vývoja obchodovania s finančnými derivátmi. Úloha, ktorú v medzivojnovom Československu zohrali súkromné banky. Epizóda buckeshopov.