Verejné obstarávanie - novela zákona - Hrašková, Dagmar
Spoločnosť TIS (Transparency International Slovensko), jej úloha. Súčasný stav vo verejnom obstarávaní. Hlavné príčiny nízkej miery konkurencie vo verejných tendroch. Nástroje transparentnosti zákaziek. Dohľad nad verejným obstarávaním. Novela zákona o verejnom obstarávaní. Zmeny v zákone.