Paradigmy v lingvistike a vo vyučovaní cudzích jazykov - Breveníková, Daniela
Paradigmy v teórii vyučovania. Behaviorizmus ako teória učenia. Kognitivizmus a konštruktivizmus ako teórie učenia. Humanizmus ako teória učenia. Komunikatívny prístup vo vyučovaní cudzích jazykov.